Lær mere om hvem vi er

En platform af forbrugere, for forbrugere.

Mobilius er en platform, der primært fokuserer på forbrugeren. Vi ønsker at gøre det nemmere at være forbruger i dagens Danmark, og det er også hele konceptet bag ius-mærket.

Vi er selv forbrugere af alle de ydelser og produkter, som vi skriver om og anmelder, og kan derfor give en forbrugerens syn og vurdering af hvert enkelt produkt og ydelse.

På vores hjemmeside er mobil og internet hovedtemaerne, og vi vil gerne hjælpe forbrugerne med at finde de rigtige produkter og ydelser gennem transparente og enkle tilbudsoplysninger, så du hurtigt og nemt kan se udvalget og priserne fra forskellige leverandører og dermed finde det billigste og bedste tilbud.

EN DEL AF FONVIG GROUP

Mobilius er skabt af Fonvig Group, som er et kendt skandinavisk SEO-bureau, der står bag en lang række kendte brands i Danmark, Norge og Sverige. Nedenfor kan du finde virksomheds- og kontaktoplysninger til forretningen bag Mobilius.

  • Fonvig Group

  • Mellombølgen 54, 1157 Oslo, Norge

  • (+47) 466 333 85

  • kontakt@fonviggroup.com

Vil du læse mere om virksomheden Fonvig Group, der står bag Mobilius-brandet, kan du besøge virksomhedens hjemmeside.

FAQs

Mobilius er en gratis service og platform for alt inden for mobiltelefoni og trådløst internet. På Mobilius finder du blandt andet pris-sammenligninger på mobilabonnementer og mobilt bredbånd, samt mobilselskaber og bredbåndsleverandører inden for mobilt bredbånd.
Mobilius.dk ejes og drives af det norske web- og marketingbureau Fonvig Group, med en forretningsadresse i Oslo, Norge.

Man kan kontakte Mobilius ved at sende en besked via vores kontaktformular, som du finder på vores kontakt side, eller ved at skrive til os på kontakt@mobilius.dk.

En del af ius-brandet

Feelius

Danmark Norge

Loanius

Danmark Norge

Streamius

Danmark Norge

Organisationer og initiativer vi støtter

Om Mobilius
Om Mobilius
Om Mobilius
Om Mobilius
Om Mobilius
Om Mobilius
Om Mobilius
Om Mobilius
Om Mobilius
Om Mobilius
Om Mobilius
Om Mobilius